top of page

Mi az az Audiológia?

megalogo_black.png

ISMERJEN MEG MINKET!


Nagy tapasztalattal rendelkező fül-orr-gégész és audiológus szakorvosaink,  valamint asszisztenseink segítenek abban, hogy a gyermekek és felnőttek  egyaránt megtalálják a legjobb hallásélményt nyújtó hallókészüléket. A 24 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Mega Hallásgondozó Szalon  vezető audiológusa, Kisné Kotogán Zsuzsanna hűséges klientúrájával és több  ezer értékesített hallókészülékkel a háta mögött ad tanácsot mindenkinek.


A VIZSGÁLAT MENETE
A következőkben minden vizsgálatunkkal kapcsolatos kérdésére választ kaphat!


Mennyi ideig tart egy hallásvizsgálat?
Az ingyenes hallásvizsgálat időtartama körülbelül 20-30 perc.


Ki végzi a hallásvizsgálatot?
A hallásvizsgálat mindig a fül-orr-gégész szakorvos és az audiológus közös  munkája. Tudnia kell, hogy a hallásvizsgálatot minden esetben személyre  szabjuk. Csak és kizárólag kiváló felkészültségű hallásspecialista  szakemberekkel dolgozunk, akik a legnagyobb odafigyeléssel végzik el  a fájdalommentes vizsgálatot.


Fájdalmas-e egy hallásvizsgálat?
A hallásvizsgálat teljesen fájdalommentes.


Mit kell tennem, hogy részt vehessek az ingyenes hallásvizsgálaton?
Nincs más dolga mint:

  • Egyeztessen időpontot.

  • Hozza magával személyi igazolványát és TAJ kártyáját.

  • Jöjjön el a szűrésre, ahol megvizsgáljuk a hallását!


Valóban szükségem van hallókészülékre?
Az utóbbi időben úgy érzi, hogy nem hall és nem ért mindent megfelelően? Vagy talán mindig is voltak hallásproblémái? Itt megtudhatja, hogy milyen jelek  utalnak a nagyothallásra, és mikortól ajánlott hallókészüléket használnia.  Továbbá az is kiderül, hogy mindkét fülén szükség van-e hallókészülékre

bottom of page