top of page

Foglaljon időpontot könnyedén!

A klinikáról
image3.jpeg

Klinika a belváros szívében

A Central Clinic magán szakrendelő az a hely, ahol valóban szívünkön viseljük az Ön gyógyulását és egészségét.

A Dr. Dehkhodania Feridoon sebész szakorvos által alapított szakrendelőben, az ő szakmai vezetésével kiváló szakorvos csapat nyújtja Önnek a magas színvonalú magánegészségügyi szolgáltatások széles választékát. Munkatársaink amellett, hogy magasan kvalifikált szakemberei saját területüknek, szívvel-lélekkel végzik munkájukat, hogy Ön a lehető legjobb ellátást kapja meg. Vizsgálataink során minden figyelmünket és szakértelmünket Önre irányítjuk, hogy megtaláljuk, és a legjobb módon kezeljük a panaszainak okát.  

Rendeléseink magukba foglalják a bőrsebészeti, proktológiai, plasztikai sebészeti, bőrgyógyászati, hematológiai, belgyógyászati, diabetológiai, angiológiai, dietetikai és fül-orr gégészeti egészségügyi szolgáltatásokat. A nagyobb volumenű beavatkozásokkal járó kezeléseket, szigorú kritériumok alapján kiválasztott partnerintézményeinkben végezzük, orvosaink szoros szakmai felügyelete alatt.

Tapasztalt, több nyelven beszélő orvosaink alaposan és gondosan vizsgálják meg Önt, valóban minőségi szolgáltatást és egészségügyi ellátást nyújtva Önnek.

Egyes szakrendeléseinken lehetősége van távkonzultációt is választani a személyes megjelenés helyett. Ezzel a kényelmi szolgáltatásunkkal igyekszünk mindazon pácienseink életét és gyógyulását megkönnyíteni, akik akár egészségügyi állapotukból kifolyólag, akár más okból nem tudnak, vagy nem kívánnak személyesen eljönni egészségközpontunkba.

A legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, európai színvonalú rendelőnk kellemes, biztonságos környezetet biztosít az Ön egészsége megőrzéséhez, valamint gyógyulásához. Nálunk nyugodtan elfeledkezhet a szigorúan kopár hangulatú, kényelmetlen várószobákról, a folyosói sorban állásról, és a sietős rendelésekről. Magánorvosi praxisunkat gyönyörű, modern, stílusos környezetben hoztuk létre, hogy még az a rövid idő, amelyet Ön a konzultáció megkezdésére várakozva nálunk tölt, komfortosan és otthonosan teljen.

 

Magánegészségügyi intézményként kiemelten ügyelünk arra, hogy orvosaink minőségi időt fordítsanak minden egyes hozzánk forduló páciensre.

Szívesen látjuk Önt, akár már meglévő, akár leendő ügyfeleink körében a könnyen megközelítő klinikánkon, Budapest szívében, nívós környezetben, az Astoriánál.

Foglaljon időpontot szakrendeléseinkre kényelmesen, online vagy telefonon, vagy adja meg kapcsolattartási adatait és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A felgyógyulás boldogsága az a mi Önöknek szánt ajándékunk!
Szeretettel várjuk szakrendelőnkben!

Távkonzultáció

Egyes szakrendeléseinken lehetősége van távkonzultációt is választani a személyes megjelenés helyett.

 

Ezzel a kényelmi szolgáltatásunkkal igyekszünk mindazon pácienseink életét és gyógyulását megkönnyíteni, akik akár egészségügyi állapotukból kifolyólag, akár más okból nem tudnak, vagy nem kívánnak személyesen eljönni egészségközpontunkba.

Egyedi, luxus környezet Budapest szívében

Nálunk nyugodtan elfeledkezhet a szigorúan kopár hangulatú, kényelmetlen várószobákról, a folyosói sorban állásról, és a sietős rendelésekről.

Magánorvosi praxisunkat gyönyörű, modern, stílusos környezetben hoztuk létre, hogy még az a rövid idő, amelyet Ön a konzultáció megkezdésére várakozva nálunk tölt, komfortosan és otthonosan teljen.

Parkolás egyszerűen

Amennyiben Ön személygépkocsival érkezik rendelésünkre, a szakrendelőnktől mindössze néhány perc sétára található őrzött parkoló a Bródy Sándor utcában.

Parkolás
Távkonzultáció
Galéria

PÁCIENSEINK ELÉGEDETTSÉGE

Galéria

Amennyiben Ön személygépkocsival érkezik rendelésünkre, a szakrendelőnktől mindössze néhány perc sétára található őrzött parkoló a Bródy Sándor utcában.

bottom of page