top of page

Foglaljon időpontot könnyedén!

Nőgyógyászat oldal ár
centralclinic_nogyogyaszat.png

A következő panaszok esetén javasoljuk, hogy keressen fel minket:

 • Alhasi fájdalom, erős görcs

 • Hüvelyi irritáció, viszketés, szokatlan folyás

 • Fogamzásgátlás nehézségbe ütközik

 • Menstruációt kísérő fájdalom

 • Rendszertelen ciklus

 • Emlő elváltozás (fájdalom, csomó tapintása)

 • Külső nemi szervek elváltozásainak észlelése (szemölcsök, viszketés)

 • Gyakori vizeletürítés

 • Vérzési rendellenesség

 • Hirtelen fellépő alhasi és medencetáji fájdalom

 • Változó kori panaszok

Nőgyógyászat

A nőgyógyászat az orvostudomány azon ága, amely a női nemi szervek eltéréseivel, betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. Nőgyógyászati szakrendelésünket nemcsak panasz esetén, hanem szűrés céljából is érdemes felkeresnie pácienseinknek. Nőgyógyászati szűrések kiemelten fontosak a fertőzések és szervi változások kiszűrésében, rákmegelőző állapotok korai felismerésében. 

 

A Central Clinic szakrendelőben az ambuláns nőgyógyászati ellátás keretében jól képzett, széleskörű tapasztalattal rendelkező nőgyógyász szakorvosunk látja el pácienseinket.

 

Kezelőszobánk jól felszerelt nőgyógyászati berendezés mellett kiváló minőségű ultrahang berendezéssel is rendelkezik. Szoros szakmai együttműködésben állunk a laboratóriummal és egyéb szakterületek orvosaival.

Ez történik a nőgyógyászati vizsgálaton és kezelésen

A szakrendelésen a nőgyógyász szakorvosunk részletes anamnézist vesz fel Öntől. Majd következik az általános nőgyógyászati szakvizsgálat, melynek során feltárja a hüvelyt, majd hüvelyi ultrahang vizsgálatot végez. Szükség esetén, illetve panasz függvényében mintavételre kerülhet sor a méhnyakról, a hüvelyváladékból. Bizonyos esetekben szükség lehet a bimanuális vizsgálatra, azaz a belső nemi szervek kétkezes vizsgálatára.

A következő kérdéseket teszi fel nőgyógyász szakorvosunk a vizsgálat során:

 • menstruáció témakörben – előző menzesz időpontja, ciklus hossza, erőssége, előforduló esetleges problémák

 • fogamzásgátlás témakörben – védekezik-e, ha igen, milyen módszerrel, eszközzel történik, mióta

 • szülés témakörben – volt-e már terhesség, ha igen, akkor hány alkalommal és hogyan zajlott

 • családban előforduló betegségek témakörben – örökölt hajlamok, előforduló betegségek, diagnózisok

 • szűrések témakörben – korábbi eredmények, az utolsó méhnyakrák szűrés időpontja

 • korábbi betegségek témakörben – műtétek, beavatkozások, eredmények

Az adatok felvétele és az Ön vizsgálata alapján állapítjuk meg a nőgyógyászati kórképet, és szükség esetén tovább irányítjuk speciális szakvizsgálatokra, laboratóriumba, képalkotó vizsgálatokra a diagnózis megerősítése céljából. 


Az eredményektől függően nőgyógyász szakorvosunk gyógyszeres kezelést, ambuláns beavatkozást vagy szükség esetén több napos egészségügyi ellátást igénylő nőgyógyászati ellátást rendel el. Szakorvosi vizsgálatunk díja tartalmazza a receptírást is.

Méhnyakszűrés, nőgyógyászati rákszűrés, citológiai mintavétel

Évente ajánljuk nőgyógyász szakorvosunknál szűrővizsgálaton részt venni, a női nemi szervek (pl.: méh, petefészek, petevezeték, hüvely) megbetegedésének időben történő felismeréséhez.

A citológiai vizsgálatot a hüvely feltárást követően végezzük a nőgyógyászati szakrendelésünk keretein belül. A szakorvos a méhszáj felszínéről speciális mintavételi eszközzel kenetet vesz, melyet laboratóriumban vizsgálnak meg. E mintavétel alkalmas a kóros állapotok pontos diagnózisára. A kiértékelést nőgyógyász szakorvosunk teszi meg szakrendelésünkön.

Panaszmentesség esetén is ajánljuk az évenkénti szűrővizsgálaton való részvételt pácienseinknek, hiszen számos vizsgálattal kimutatható betegség tünetmentes.

A méhnyakrák a második leggyakoribb rosszindulatú daganatos női betegség. Főként  30-40 éves kor között fordul elő, hazánkban évente több, mint ezer főt diagnosztizálnak e betegséggel. A korai felismerés elengedhetetlen része a szűrés, mely a sikeres gyógyulás záloga.

Fogamzásgátlás

Az alkalmazott fogamzásgátlás módja befolyásolhatja egy későbbi terhesség sikerességét, így a hosszútávú alkalmazás megfelelő körültekintést, alapos vizsgálatokat igényel. A nemi érés és a nemi élet fontos és összetett kérdése a fogamzásgátlás.

Az alábbi fogamzásgátló módszerekért keresse fel nőgyógyászunkat és kérjen fogamzásgátlási tanácsadást:

 • hormonális fogamzásgátlás

 • sürgősségi fogamzásgátlás

 • méhen belüli fogamzásgátló eszköz felhelyezése

Hormonális fogamzásgátlók közé tartozik a fogamzásgátló tabletta és a hormontartalmú spirál. Mindkettő elterjedt és megbízható módszer, orvosi felügyelet mellett alkalmazható fogamzásgátló megoldás.

 

Forduljon hozzánk bizalommal! Kiválóan képzett, széleskörű tapasztalattal rendelkező nőgyógyász szakorvosunknál Ön a legjobb kezekben lesz. Panaszaira, problémáira a legbiztonságosabb, gondos kezelést adjuk a Central Clinicnél. Foglaljon időpontot szakrendelésünkre kényelmesen online vagy telefonon. Kérésére visszahívjuk Önt egy Önnek alkalmas időpontban. ​

Szakrendelésben dolgozó orvosaink

Dr. Török Miklós.jpg

Prof. Dr. Török Miklós

NŐGYÓGYÁSZ

Nőgyógyászat áraink

Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat

35.000 Ft

 

Nőgyógyászati szakorvosi kontroll vizsgálat

25.000 Ft

 

Rákszűrés

40.000 Ft

bottom of page